Nyplöjd plaståker

Hammarbyhöjdens IP 7 februari 2009. Foto: Anna Norrby


Dimman låg tät över Hammarbyhöjdens IP idag. Det var det ena. Det andra var en mysko syn. Hela den konstgräsbelagda planen var nyplöjd, eller snarare nyplogad. Är det några stackare som ska träna i morgon bitti? Som förra helgen, när arma grönvitklädda tonåringar frustade runt i snögloppet. Inte så konstigt att vi i norr har lite svårt att matcha Barca och Inter eller vad de nu heter.

Nåja. I dag var fotbollsplan nyplöjd. Trottoarerna och gatorna däremot täckta av blöt is. Befolkningen gick tappert sina promenader mitt i de uppkörda bilspåren. För det var ju varken plogat eller sandat där de flesta av oss tar sig fram. Olika pengapåsar kan hända, som betalar.    


Från kojan i skogsdungen intill fotbollsplan och Indianparken hördes vadderade barnaröster. Med 95 procents luftfuktighet följer ett säreget dämpat sound. Av Hammarbybacken syntes intet, och hur gick det för snowboardfirmans jättejippo med uppvisningar på norra sidan? 


Vi skulle ha vandrat i dimman idag, Kaffepulver och jag. Men ibland är man en svikare.  Å andra sida funderar jag på att nattvandra.


Kommentarer
Postat av: johanna

Tuff bild :D!

2009-02-08 @ 15:54:02
URL: http://johannafoto.blogg.se/
Postat av: kaffepulver

Istället för gemensam vandring blev det ju nya inlägg på varsin blogg med spännade bilder på (två olika) dimmiga objekt.



Du är helt enkelt förlåten : )

2009-02-08 @ 19:15:32
URL: http://kaffepulver.blogg.se/
Postat av: Indianparken

Tack kära du.

2009-02-09 @ 10:37:22
URL: http://indianparken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0