Välkommen till Indianparken!

Den här bloggen tar sin avstamp i Indianparken i Hammarbyhöjden, strax söder om Stockholms innerstad. Fast stadsdelsnämnden räknar Indianparken till Björkhagen. Fråga vem som helst i Indianparken om du befinner dig i Björkhagen eller Hammarbyhöjden, och jag är ganska så säker på att svaret "Hammarbyhöjden" kommer lika snabbt som tveklöst.

Foto: Anna Norrby

Indianparken är en lekplats, så även här på bloggen. Men jag har även en annan avsikt med den här bloggen, och det är att vara ett litet anspråkslöst alternativ till annan bevakning av Indianparken och tillvaron i trakterna runt omkring. Lokaltidningen Mitt i söderort har i mitt tycke minst sagt fjuttig och fragmentarisk rapportering. Lika illa i andra medier. För det är ju som medieforskaren Gunnar Nygren slår fast i sin avhandling Skilda medievärldar: Lokal offentlighet och lokala medier i Stockholm. Förorten ligger i medieskugga.

Därför uppmanar jag dig redan nu: Hör av dig om du vill uppmärksamma något här i Indianparken. Det kan vara dystra saker som upprör och som någon bör ställas tillsvars för. Kanske missförhållanden i den sociala servicen? Men det kan också vara en person som du tycker borde uppmärksammas av det ena eller andra skälet. Fast inte sådant som födelsedagar, sånt får ni sköta någon annanstans. Om det inte är någon som fyller 100 eller så, och kan berätta om livet före Indianparken.


Indianparken är också ett forum för poster av mer kåserande karaktär. Vad som hör hemma här och får passera under begreppet Indianparken, förbehåller jag mig rätten att själv bestämma.

Jag som driver Indianparken heter Anna Norrby och är journalist.

Du når mig på 070-205 83 77 eller info at annanorrby.se
www.annanorrby.se


Kommentarer
Postat av: kaffepulver

grattis indianparken! Kunde inte ha fått en bättre mamma/bloggare än Anna!

2008-11-16 @ 02:16:52
Postat av: Tommy J

Anna.Klart att man kollar in !!!Ha det så bra.Tommy i ett snöigt Sala

2008-11-16 @ 15:48:43
URL: http://http://blogg.aftonbladet.se/11746/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0