Indianparken presenterar: Picknick med Klarskinn

Foto: Anna Norrby

Det är med stor glädje Indianparken lyckats boka orkestern Klarskinn (för dagen med Anders Åborg, Pierre Bramstedt, Rigmor Bådal och Mats Bergqvist) till en unik akustisk spelning i Indianparken i Hammarbyhöjden.

Lördag 6 juni 2009
Bortom bilar och uppblåsta blågula ballonger väntar vänner och den stora gräsplätt du egentligen längtar efter. Liksom gungor och linbana, en kana, klätterträd, kojor att bygga själv eller lyckligt hitta.

Klarskinn spelar kl 14:00
Därefter fritt fram för andra initiativ. Kanske ett parti krocket med arrangören kan locka?


Ta med
Filt, brassestol, kaffetermos, saftflaskor, vin, ambitiös picknickkorg. Den mer spontant lagda gör sista-minutenfynd på Konsum, nya korvmojen eller rent av Royas café vid Finn Malmgrens plan strax intill.

Jag har bara två krav: Att du tar med en egen skräppåse hit till Indianparken, och bär med dina egna sopor härifrån. Indianparken har för få soptunnor och för många kråkor. Ett annat tips är att gå på muggen hemma innan, eller varför inte ta med egen potta?
Hitta hit

Indianparken är en glänta i skogsbrynet mellan Hammarbyhöjdens idrottsplats och baksidan av skidbacken.

Ta tunnelbanan mot Skarpnäck, kliv av i Hammarbyhöjden, välj utgång Ulricehamnsvägen. Ta sikte mot skidbacken och korsa Finn Malmgrens väg, stryk förbi förskolan Sjöfararen. Gena över konstgräset på bollplan. Sen är det dags att ta av skorna och slappna av.


Bjud in alla du själv vill skulle vilja träffa på picknicken.

Inställt vid regn.


Kommentarer
Postat av: Indianparken

Snart kommer en rapport från den lyckade spelningen!

2009-06-07 @ 21:06:47
URL: http://indianparken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0