Indianparken satsar på närproducerat

Påskmusten gror. Foto: Anna Norrby

Indianparkens invånare har i och med lågkonjukturen nu på allvar förverkligat trenden med närproducerade livsmedel. I Hammarbyhöjdens koloniträdgårdsförening bryggs följdaktligen påskmusten direkt i de återvunna petflaskorna, på vilka fjolårsetiketterna fortfarande håller stilen. 

Det syrliga regnet droppar i välavvägd dos rätt ned till flaskodlade humlegroddar och en naturligt doserad gryningskondens. Den subtila maltaromen slevar fiffiga jordbrukare direkt ur de ölfällor man redan gillrat i fåfäng förhoppning om att på så sätt hejda mördarsnigelinvasionen. De få snigelrackare som går på niten och drunknar i sörjan bidrar ju så fint till den klassiska bruna mustkulören.  Skål för våren!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0